Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Oklahoma

Onroerend goed te koop in Oklahoma

Het grenst in het oosten met Arkansas en Missouri, in het noorden met Kansas, in het noordwesten met Colorado, in het westen met New Mexico en in het zuiden met Texas.

Er zijn zowel goed nieuws als slecht nieuws over de vastgoedmarkt in 2018 in Oklahoma. Hoewel de staat niet dezelfde problemen lijkt te hebben met de afname van de beschikbare woningen als andere staten, zal de onroerendgoedmarkt in Oklahoma de komende maanden problemen hebben. Om te weten te komen of dit het juiste moment is om het ouderlijk huis te verkopen of te koop te zoeken in Oklahoma, kunt u dit artikel raadplegen.

De onroerendgoedmarkt in Oklahoma ontving veel goed nieuws in november 2017, toen de verkoop van nieuwe woningen met 17,5% steeg. Dat was de breuk die de afzetmarkt lange tijd nodig had. Nieuwe huizen werden verkocht voordat ze werden gebouwd. En volgens de Wall Street Journal genoot het land op dat moment van de speciale effecten van een sterke vastgoedmarkt.

Huiseigenaren die in 2018 willen verkopen, hebben nog steeds hun voordeel aangezien de vraag naar beschikbare woningen nog steeds erg hoog is. Hierdoor kunnen verkopers meer kopers interesseren voor hun te koop aangeboden onroerend goed in Oklahoma, waardoor ze een hogere uiteindelijke verkoopprijs krijgen dan normaal.

Maar we moeten ook de negatieve kant van de vastgoedmarkt in Oklahoma in 2018 analyseren.

Met zoveel goed nieuws in de woningsector, kan het moeilijk zijn om je voor te stellen dat de vastgoedmarkt tegelijkertijd kan lijden. Er moet rekening worden gehouden met de stijging van de hypotheekrente.

Potentiële kopers zijn misschien eerder geneigd om een ​​huis te kopen nu er meer basiseigenschappen beschikbaar zijn in Oklahoma. Naar verwachting zal de rente aan het eind van het jaar echter weer stijgen, waardoor veel van deze kopers zich terugtrekken omdat woningkredieten minder beheersbaar worden voor hun budget.

De stijging van de rentetarieven zal van invloed zijn op zowel kopers als verkopersmarkten. Als u van plan bent om de komende maanden te kopen of verkopen, is het in uw belang om binnenkort onroerend goed te koop te hebben in Oklahoma.

Hoewel de rentetarieven tegen het einde van 2018 naar verwachting in het hele land zullen stijgen, zijn ze momenteel nog relatief laag. Kopers moeten profiteren van dit voordeel voordat het te laat is.

Deze run om de gevreesde hoge rente te verslaan, zou ertoe kunnen leiden dat de onroerendgoedmarkt in Oklahoma de komende maanden een aanzienlijke omzetstijging zal zien. Het zou ook de vraag naar betaalbare huisvestingsopties veel groter kunnen maken, omdat minder dure eigenschappen waarschijnlijk het eerst zullen worden verkocht.

Als de gebeurtenissen van volgend jaar effectief blijken te zijn voor de onroerendgoedmarkt in Oklahoma, zou januari 2019 het begin moeten zijn van een nieuw veelbelovend jaar met veel nieuwe huiseigenaren in het land.

In Oklahoma is de geschatte waarde van woningen het afgelopen jaar met 4,7% gestegen.

Als u op zoek bent naar onroerend goed te koop in Oklahoma zijn de cultuur en levensstijl de overheersende factoren bij de keuze.

Het is de 19de grootste staat van de natie qua oppervlakte, de staat van Sooner heeft 38 federaal erkende Indianenstammen, waaronder de Cherokee, Chickasaw, Choctaw, Creek en Seminole landen. Deze stammen hebben de zuidoostelijke Verenigde Staten bewoond voordat ze met geweld werden overgebracht naar wat nu Oklahoma is tijdens de 'Trail of Tears', het initiatief van de federale overheid voor "Indian Removal" in het begin van de 19e eeuw. Vandaag, met meer dan 7% van de meer dan 3,8 miljoen inwoners, heeft Oklahoma het op vier na hoogste percentage Amerikaanse Indianen in het land.

Er is geen statistiek voor cowboys, maar ze zijn ook een belangrijke invloed op de staat. Toen ze niet werkten, concurreerden deze cowboys in rodeo's, die tegenwoordig nog steeds deel uitmaken van de sportcultuur van de staat. Oklahoma City (OKC) organiseert jaarlijks de Internationale Finale Rodeo (IFR), de National Cowboy en het Western Heritage Museum en 's werelds grootste overdekte rodeo-arena in januari, de Lazy E Arena in het dorp Guthrie.

Begin 2016 zag het mediane gezinsinkomen in Oklahoma ongeveer 16% van de bevolking die onder de armoedegrens leeft. 73% van Oklahoma is blank, 9% Spaans, 7% Amerikaans Indiaan, 7% zwart, 7% multiraciaal en 1% Aziatisch. De grootste staatsuniversiteit, de Universiteit van Oklahoma in de voorstad van Norman, Oklahoma, heeft meer dan 21.000 studenten en staat op de 108e plaats van de nationale universiteiten.

Omdat Oklahoma een van de vijf grootste producenten van aardgas in de natie is, fluctueren de economie en de arbeidsmarkt vaak met energietrends.

De belangrijkste steden waar het beter is om te zoeken naar woningen te koop in Oklahoma zijn de hoofdstad en Tulsa. Oklahoma City, OKC, de hoofdstad en de grootste stad van de staat, ligt in het centrum van de staat en heeft een bevolking van meer dan 1,3 miljoen inwoners.

De eigendommen van Oklahoma City behoren tot de duurste in Oklahoma, hoewel de waarden van de huizen in Oklahoma City niet vergelijkbaar zijn met de duurdere eigendommen in de Verenigde Staten.

Minder dan twee uur naar het noordoosten, de op een na grootste stad, Tulsa, heeft meer dan 960.00 mensen per km² in zijn grootstedelijk gebied. Toch is veel van de rest van de staat landelijk en geeft de staat als geheel de 15e dichtheid van de laagste bevolking van het land.

Mede dankzij de praktische vastgoedkosten, had Oklahoma de op drie na laagste kosten voor levensonderhoud in de Verenigde Staten in 2015, met ondergemiddelde prijzen voor elke categorie, inclusief openbare diensten, gezondheidszorg en voedsel.

  •  
    Verhuizen naar Oklahoma. Expat en woon in Oklahoma.

      Geboren uit de fusie tussen het Oklahoma Territory en het Indian Territory, precies op 16 november 1907, 46e staat om toe te treden tot de federale unie van de Verenigde Staten van Amerika, is Oklahoma de onbetwiste protagonist van onze dagelijkse afspraak met jou! Vandaag zullen we het hebb ...

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB